FAQ

De meeste gestelde vragen

Wat is het retourbeleid?

Het is mogelijk om producten tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kleding moet ongedragen en in de originele verpakking terug worden gestuurd. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Als u een product wil retourneren, vraag dan een retourformulier aan via info@laluux.nl. Vermeld a.u.b. uw bestelnummer bij dit verzoek, zodat we u het juiste retourformulier kunnen mailen.

Houdt er rekening mee dat dit minimaal 24 uur duurt. Nadat u het retourformulier per mail heeft ontvangen, kunt u het retourneren. Retourneer het ontvangen formulier samen met de ongewenste artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourinformatie. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Hoe stuur ik iets retour?

Verpak de artikelen die u wilt retourneren in de originele verzenddoos of een andere stevige verpakking en stop het retourformulier in de doos bij de artikelen. Lever je retourpakket in bij een PostNL of DHL Servicepunt. Het is belangrijk dat u de bon en de Track & Trace code bewaard. Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen helaas niet geretourneerd worden.
Stuur je retourzending naar het volgende adres:

RTM Trade

Van Nelleweg 1

3044BC Rotterdam

 

Wat is de levertijd?

De levertijden zijn afhankelijk van het land waar de levering naartoe moet. Bestellingen worden doorgaans binnen 2 tot 5 werkdagen nadat het is verzonden geleverd. Laluux verstuurt zijn orders meestal 24 uur na het plaatsen van een bestelling op een werkdag. Wanneer u op vrijdag na 15:00 of in het weekend een bestelling plaatst, wordt de bestelling pas op maandag verwerkt.

 

Hoe track ik mijn order?

Bij uw order, krijgt u een track and trace code. Met deze track and trace code, kunt u uw pakket traceren via: https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/

 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U kunt uw bestelling op een aantal manieren betalen: 
iDeal 
Creditcard 
Paypal 

Wij nemen uw veiligheid zeer serieus, dus u kunt er zeker van zijn dat uw betalingsgegevens altijd veilig zijn. We nemen fraude ook zeer serieus, daarom zijn alle creditcard- en debetkaarthouders onderworpen aan validatie en autorisatie door zowel ons als de kaartuitgever.

Ik heb een vraag of klacht. Wat moet ik doen?

Is jouw vraag niet beantwoord door de FAQ?

Stuur dan een e-mail naar info@laluux.nl met jouw vraag of klacht.Wij reageren zo snel als mogelijk op uw bericht

Wat zijn de algemene voorwaarden?

U kunt de algemene voorwaarden op uw gemak doorlezen op deze site.

cONTACT

Heb jij een vraag die niet wordt beantwoord in de FAQ?
Neem gerust contact met ons op:

(010)7609016 

info@laluux.nl

Adres

Van Nellefabriek
Van Nelleweg 1
3044BC Rotterdam
Nederland

Overige gegevens

KVK-nummer: 7803041

BTW-nummer: NL861238709B01