De meest gestelde vragen

FAQ

Wat is het retourbeleid?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wanneer de verpakking ontbreekt of zo dusdanig beschadigt is dat het niet meer verkoopbaar is, wordt er een vermindering in rekening gebracht van het terug te betalen bedrag. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen info@laluux.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe stuur ik iets retour?

Verpak de artikelen die u wilt retourneren in de originele verzenddoos of een andere stevige verpakking en stop het retourformulier in de doos bij de artikelen. Lever je retourpakket in bij een PostNL of DHL Servicepunt. Het is belangrijk dat u de bon en de Track & Trace code bewaard. Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen helaas niet geretourneerd worden.
Stuur je retourzending naar het volgende adres:

LALUUX(RTM Trade bv)

Van Nelleweg 1

3044BC Rotterdam

Download retourformulier hier

 

Wat is de levertijd?

De levertijden zijn afhankelijk van het land waar de levering naartoe moet. Bestellingen worden doorgaans binnen 2 tot 5 werkdagen nadat het is verzonden geleverd. Laluux verstuurt zijn orders meestal 24 uur na het plaatsen van een bestelling op een werkdag. Wanneer u op vrijdag na 15:00 of in het weekend een bestelling plaatst, wordt de bestelling op maandag verwerkt.

 

Hoe track ik mijn order?

Bij uw order, krijgt u een track and trace code. Met deze track and trace code, kunt u uw pakket traceren via: https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/

 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U kunt uw bestelling op een aantal manieren betalen: 
iDeal 
Creditcard 
Paypal 

Wij nemen uw veiligheid zeer serieus, dus u kunt er zeker van zijn dat uw betalingsgegevens altijd veilig zijn. We nemen fraude ook zeer serieus, daarom zijn alle creditcard- en debetkaarthouders onderworpen aan validatie en autorisatie door zowel ons als de kaartuitgever.

Ik heb een vraag of klacht. Wat moet ik doen?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Wat is het privacy beleid?

Wilt u het privacybeleid nog even rustig doorlezen? Klik dan op de onderstaande knop.

Privacy statement
Wat zijn de algemene voorwaarden?

Wilt u de algemene voorwaarden van Laluux nog even rustig doorlezen? Klik dan op de onderstaande knop.

Algemene voorwaarden